Nieuws

Terugblik activiteiten Februari

Afgelopen maand hebben we verschillende activiteiten georganiseerd om studenten en werkzoekenden te inspireren om te werken bij Sion. Zo hebben we deelgenomen aan de banenmarkt in het World Horti Center en een rondleiding gegeven aan Inholland-studenten op ons bedrijf.

Op de banenmarkt waren ongeveer 80 bedrijven uit het Westland aanwezig om de bezoekers te enthousiasmeren. Variërend van kwekers en toeleveranciers tot zorg- en kinderopvanginstellingen. Op deze dag hebben we met zo’n 400 bezoekers kunnen spreken en ons bedrijf kunnen promoten. Misschien heeft u ons gespot in het item van de WOS waar HR manager José wordt geïnterviewd?

Een week later kregen we bezoek van Hogeschool Inholland. We hebben een rondleiding gegeven aan 20 scholieren van verschillende niveaus die geïnteresseerd zijn in een agrarische richting. De groep bestond voornamelijk uit MBO Lentiz-leerlingen met veel tuinbouwaffiniteit. Tijdens de rondleiding heeft veredelingsmanager Femke gepassioneerd verteld over breeding, terwijl onze Supply Chain planner Jean Pierre alle ins en outs van het productieproces van stekmateriaal heeft uitgelegd. De studenten waren erg geïnteresseerd en verrast door de diversiteit van het werken bij Sion.

Deze activiteiten zijn van groot belang voor het aantrekken van nieuw talent en het inspireren van toekomstige medewerkers. Aankomende periode hebben we nog meer leuke rondleidingen op de planning staan waaronder een bezoek van 40 studenten van het WUR en een bezoek van studenten uit Duitsland.

Enthousiast geworden van het bedrijf? Neem dan snel een kijkje op onze werken bij pagina en wie weet ben jij straks onze nieuwe collega.

Sion maakt gebruik van functionele cookies die ervoor zorgen dat de website naar behoren functioneert. We slaan anoniem statistieken op in Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers onze website gebruiken. Voor meer informatie zie ons privacy statement.