Nieuws

Sion lanceert gloednieuw Trend Lab en organiseert exclusieve Dinnershow tijdens Sion Open

Van 6 tot en met 16 juni opent veredelaar Sion Young Plants haar deuren exclusief voor vakgenoten tijdens ‘Sion Open June’. Tijdens de open dagen zijn al hun Phalaenopsis variëteiten gepresenteerd, is er een gloednieuw Trend Lab en zullen er meerdere events plaatsvinden waaronder de exclusieve ‘Sion’s Flower Dinnershow’.

Open dagen
Klanten kunnen op afspraak langs komen voor een rondleiding met het verkoopteam. Hier kunnen ze meer dan 200 Phalaenopsisrassen bewonderen, waaronder Top Models, New Arrivals en Testrassen. Het uitgelezen moment voor kwekers om hun eigen toekomstige assortiment samen te stellen. De rondleidingen vinden plaats op afspraak, van 6 tot en met 16 juni, van 7:00-17:00 op de Zijtwende 55 in De Lier.

Gloednieuw Trend Lab
Sion Young Plants heeft dit jaar in samenwerking met trendwatcher Sandra Könings een gloednieuwe invulling gegeven aan hun Trend Lab. Het Trend Lab is ingedeeld in drie nieuwe consumententrends; ‘Bubble Deluxe’, ‘Fun Bubble’ en ‘Green Bubble’. De huidige tijdsgeest is hier vertaald naar consumententrends waar de Phalaenopsis een belangrijke rol heeft. Bijpassend keramiek, verpakkingen en zelfs content ideeën maken de trends direct toepasbaar in de praktijk. Hiermee zorgt Sion Young Plants ervoor dat de bezoeker vol inspiratie en nieuwe ideeën het Trend Lab verlaat.

Events
Op dinsdagavond zal de spectaculaire ‘Sion’s Flower Dinnershow’ plaatvinden. Tijdens deze avond brengt Sion zijn internationale marktkennis naar Nederland middels een tafelgesprek met marktleiders uit andere continenten. Daarnaast staat de avond in het teken van het verbinden tussen klanten en hun relaties. Op maandag vindt de Marketeer Meet Up plaats, een bijeenkomst om de marketeers van Phalaenopsiskwekers te inspireren. Tijdens deze middag staat het onderwerp Chat GPT centraal, waarbij de nieuwe ontwikkeling op AI wordt verkend. Beide events zijn exclusief voor genodigden.

Over Sion Young Plants
Sion Young Plants, behoort tot de internationale top van veredelaars en vermeerderaars van Phalaenopsis en zorgt voor een uitgebreid assortiment en marketing- en verkoopkennis.

Sion maakt gebruik van functionele cookies die ervoor zorgen dat de website naar behoren functioneert. We slaan anoniem statistieken op in Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers onze website gebruiken. Voor meer informatie zie ons privacy statement.