Nieuws

Catwalk favorite: Phalaenopsis Pink Flamingo by Sion

Shocking Pink, hot pink of zuurstokroze, geef het een naam, maar knalroze is het helemaal ‘on trend’ op dit moment. Pantone riep twee jaar geleden “Orchid Flower” al uit tot de kleur van 2022, maar de kleur komt nu past echt goed los. Op de catwalk van toonaangevende modehuizen zien we de kleur al volop voorbijkomen. Maar ook de Phalaenopsis Orchidee gaat perfect mee in deze trend.
Absolute blikvanger is Phalaenopsis Pink Flamingo, deze opvallende roze multiflora weet in elke ruimte de show te stelen.  “Orchideeën en fashion gaan feilloos samen, dat laten we graag zien in het Sion Trend Lab,” aldus Maarten Huisman. “Het is ook niet geheel toeval dat de kleur roze he-le-maal hip is, in juni presenteerden wij de door Sandra Könings samengestelde trend Orchid Party Planet waar de kleur roze centraal staat.” Dit thema is een beetje rebels, over de top met vooral veel ‘fun & fantasy’. Kleurrijke en feestelijke orchideeën passen in alle ‘happy moments’ van het dagelijks leven.

Jaarrond trends in Sion Trend lab

De Phalaenopsis continu vernieuwen, is de missie van Sion. Niet alleen op het gebied van raseigenschappen, maar ook op het gebied van marketing. ‘In het Sion Trend Lab op ons bedrijf inspireren we jaarrond kwekers en hun klanten met nieuwste rassen, trends en concepten. Samen kunnen we de consument blijven verrassen en de phalaenopsis gewild houden’, aldus Maarten Huisman.

 

Sion maakt gebruik van functionele cookies die ervoor zorgen dat de website naar behoren functioneert. We slaan anoniem statistieken op in Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers onze website gebruiken. Voor meer informatie zie ons privacy statement.