Nieuws

PERSBERICHT | Eerste Sion Open evenement in Edmonton, Canada

In Nederland organiseert Sion al jaren Sion Open: het welbekend open huis met afsluitend spectaculair diner. Afgelopen week vond de eerste editie in Edmonton, Canada plaats bij Bevo Farms. Voor de Noord-Amerikaanse Phalaenopsiskwekers begon de dag met een rondleiding door de innovatieve gesloten kas van Bevo Farms en was er een mogelijkheid om het Sion Young Plants assortiment te bewonderen. ’s Avonds konden de genodigden genieten van de ‘Topmodel Show’ onder het genot van een culinair diner.

Innovatieve productlocatie & Phalaenopsis variëteiten
Tijdens het evenement kregen Noord-Amerikaanse kwekers en de Nederlandse en Braziliaanse klanten van Sion uitgebreid de kans om de nieuwe Phalaenopsislocatie te bekijken. Tijdens de rondleiding werden alle nieuwste productietechnieken van het gesloten telen getoond. Zoals bijvoorbeeld de volledig afgesloten kas zonder luchtramen, wat zorgt voor gecontroleerde lucht- en vochtkwaliteit en uitstekende hygiëne. Daarnaast werden veel van Sion Young Plants variëteiten gepresenteerd, waaronder Topmodels, New Arrivals en variëteiten van de “Breeders in the spotlight”.

Enerverende avond
’s Avonds verplaatste de bijeenkomst zich naar het Royal Hotel, waar het exclusieve gezelschap van 70 man, presentaties kregen van Sion & Bevo, evenals van Kubo, over de toekomst van de kassenbouw. Tijdens deze bijeenkomst genoten de aanwezigen van een voortreffelijk culinair diner. Natuurlijk liet Sion zien dat ze groots kunnen uitpakken, en dat deden ze ook. Ze presenteerden namelijk hun ‘Top Models’ variëteiten op een buitengewoon unieke manier: door middel van een heuse Topmodel Show!

Klik hier om alle foto’s te zien

 

 

Sion Open Edmonton
Sion Open Edmonton

Sion maakt gebruik van functionele cookies die ervoor zorgen dat de website naar behoren functioneert. We slaan anoniem statistieken op in Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers onze website gebruiken. Voor meer informatie zie ons privacy statement.