Nieuws

Inspirerende Marketeers Meet Up
met focus op ChatGPT

Op maandag 19 juni vond de Marketeers Meet Up plaats bij Sion Young Plants, speciaal voor de marketingprofessionals werkend bij klanten van Sion. Kim Pot, een expert op het gebied van AI en ChatGPT, gaf een boeiende workshop over de nieuwste ontwikkelingen van haar vakgebied en de impact ervan op contentcreatie. Bovendien kregen de marketeers de gelegenheid om een uitgebreide rondleiding te volgen door Sion’s gloednieuwe Trend Lab.

Thema: ChatGPT
De Marketeers Meet Up bood een unieke gelegenheid voor marketeers om hun kennis uit te breiden en de laatste ontwikkelingen te verkennen op het gebied van AI en ChatGPT. Expert Kim Pot verzorgde een inspirerende workshop waarin ze dieper inging op ChatGPT en de impact ervan op contentcreatie. De aanwezigen konden leren hoe ze AI en ChatGPT kunnen integreren in hun marketingstrategieën en hoe deze tools  bijdragen aan het creëren van innovatieve en gepersonaliseerde inhoud.

Presentatie van het gloednieuwe Trend Lab
Na de inspirerende workshop werden de marketeers uitgenodigd voor een rondleiding door het gloednieuwe Trend Lab van Sion Young Plants. Tijdens deze uitgebreide rondleiding werd de groep meegenomen in de fascinerende wereld van de nieuwste Phalaenopsis consumententrends. Het Trend Lab bood een overvloed aan inspiratie met bijpassend keramiek, innovatieve verpakkingen en treffende content-ideeën.

P.s.: deze blog is geschreven met behulp van ChatGPT.

Sion maakt gebruik van functionele cookies die ervoor zorgen dat de website naar behoren functioneert. We slaan anoniem statistieken op in Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers onze website gebruiken. Voor meer informatie zie ons privacy statement.