Nieuws

“Maintain your mystery: Ontdek het mysterie

van Sion’s nieuwe gevelcampagne”

Zojuist hebben we een opvallende gevelcampagne gelanceerd die absoluut niet over het hoofd gezien kan worden! De drie indrukwekkende afbeeldingen op de prominente locatie aan de N223 vormen het decor voor de nieuwste campagne met de titel ‘Maintain your mystery’. Met in de hoofdrol, Phalaenopsis variëteit “Carribean Dream”.

Laat je wegvoeren bij het tropische voorkomen van Phalaenopsis Caribbean Dream. Een speels zalmkleurige cocktail waar een vleugje lila zorgt voor wat extra pit. Deze campagne is geïnspireerd door de schoonheid van ‘Caribbean Dream’, een prachtige orchidee uit onze ‘Topmodel’-collectie.

De nieuwe campagne moedigt aan om met zelfvertrouwen het onbekende te omarmen en te verdwalen in een betoverende sprookjeswereld, waar we ons volledig laten onderdompelen in mysterieuze avonturen: ‘Maintain your mystery’. Dit inspirerende thema zullen we de komende maanden centraal zetten in onze marketingactiviteiten, onder andere tijdens Sion Open in november.

Sion maakt gebruik van functionele cookies die ervoor zorgen dat de website naar behoren functioneert. We slaan anoniem statistieken op in Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers onze website gebruiken. Voor meer informatie zie ons privacy statement.