Nieuws

Nieuwste rassen, trends en innovaties tijdens Sion Open in De Lier

Veredelaar Sion Young Plants opent maandag 7 t/m woensdag 16 november exclusief voor vakgenoten haar deuren voor ‘Sion Open November Edition’. Meer dan 100 Top Models, New Arrivals en de nieuwste test-rassen zijn tijdens Sion Open te zien op het bedrijf in De Lier. ‘Sion werkt nauw samen met een aantal vooraanstaande veredelaars. Door ieders specialisme ontstaat een nog completer en unieker assortiment. Ook zijn we trots te kunnen melden, onlangs een samenwerking te zijn aangegaan met GE current, voor LED verlichting.’ vertelt accountmanager Randy van Paassen.

Samen vooruit kijken
‘Ondanks de economisch roerige tijden is het belangrijk vooruit te kijken, niemand weet hoe volgend jaar de situatie zal zijn, maar we willen richting onze klanten en de sector een positief signaal afgeven en samen in de toekomst investeren. Dagelijks zijn onze veredelaars bezig met vernieuwing, het ontwikkelen van de nieuwste Phalaenopsis rassen, waarvan de resultaten te zien zijn tijdens Sion Open November. We starten onze open dagen met het Sion Café, een informele borrel in een inspirerende setting exclusief voor onze klanten. Want met elkaar in gesprek blijven en ervaring delen is voor ons erg belangrijk. Ook is het Sion Trend Lab weer helemaal up to date en zijn de consumententrends aangevuld met de nieuwste items van onze trendpartners.’, aldus Van Paassen.

Plan hier een afspraak in met één van onze medewerkers.

Sion Open

Sion maakt gebruik van functionele cookies die ervoor zorgen dat de website naar behoren functioneert. We slaan anoniem statistieken op in Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers onze website gebruiken. Voor meer informatie zie ons privacy statement.