Nieuws

PERSBERICHT | Magische sferen
tijdens Sion Open November

Van 31 oktober tot en met 10 november opent Veredelaar Sion Young Plants haar deuren exclusief voor vakgenoten tijdens ‘Sion Open November’. Tijdens dit evenement presenteert Sion meer dan 200 rassen in bloei, waaronder Top Models, New Arrivals, Testrassen en de Breeders in the Spotlight collectie. In het Trend Lab word je meegenomen in de actuele consumenten trends. Het klantevent: “Sion Café” heeft dit jaar een magisch karakter. Op 6 november zal, voormalig van de Efteling, zijn tips en tricks geven over “imagineering”.
Sion Open is uitsluitend toegankelijk voor vakgenoten en op afspraak.

Een magisch Sion Café
Op maandag 6 november vindt het ‘Magisch Sion Café’ plaats, met een boeiende lezing door . Als onder meer park-, marketing- en creatief directeur heeft Olaf meer dan 32 jaar ervaring bij de Efteling. Tijdens de lezing ‘Imagineering’ onthult Olaf het geheim van het creëren door door de ogen van je doelgroep te kijken. Met een handvol verhalen uit zijn tijd bij de Efteling illustreert hij op magische wijze hoe hij deze benadering met succes heeft toegepast. Kortom een avond vol inspiratie, netwerken en heerlijk eten. Sion Café is uitsluitend toegankelijk voor genodigden.

Sion maakt gebruik van functionele cookies die ervoor zorgen dat de website naar behoren functioneert. We slaan anoniem statistieken op in Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers onze website gebruiken. Voor meer informatie zie ons privacy statement.