Nieuws

Sion gaat bloeiende phalaenopsis opkweken voor Jova Plant

Binnenkort stopt Sion met het oppotten van het eigen assortiment bloeiende Phalaenopsis. Het bedrijf gaat witte bloeiende planten opkweken voor Jova Plant. Jova Plant is gespecialiseerd in het verven van de Phalaenopsis. Sion zal medio 2024 (week 35) stoppen met de directe verkoop van een breed assortiment aan bloeiende Phalaenopsis.

Het komende jaar kunnen klanten zoals gebruikelijk bij Sion terecht voor de verkoop van het bloeiende product. Daarnaast blijft het bedrijf 6.000 tot 8.000 test- en zaailingen per week produceren, voor hun veredeling. Het bestaande team van Sion zal voor beide producties worden ingezet.

De bloeiende Phalaenopsis voor Jova Plant, zullen door het verkoopteam van Jova Plant verkocht worden. Daarom zal Sion, vanaf 2024, week 35 geen lid meer zijn van Decorum.

Door deze positieve ontwikkeling kan de jonge planten leverancier zich volledig focussen op de core business van het bedrijf: veredelen, vermeerderen en het opkweken van jonge planten.

Sion maakt gebruik van functionele cookies die ervoor zorgen dat de website naar behoren functioneert. We slaan anoniem statistieken op in Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers onze website gebruiken. Voor meer informatie zie ons privacy statement.