Nieuws

‘Sion’s Flower Dinnershow’ groot spektakel

Op dinsdagavond 13 juni vond de spectaculaire ‘Sion’s Flower Dinnershow’ plaats. De avond werd geopend met een inspirerend tafelgesprek. Twee marktleidersdeelden tijdens dit gesprek waardevolle inzichten over de phalaenopsismarkt in Brazilië en Mexico. Daarnaast zorgde Sion Young Plants voor een verbluffende ‘Sion’s Flower Dinnershow’, waar de genodigde kon genieten van een entertainmentshow met een culinair vijfgangendiner.

 

Inspiratie van marktleiders uit Brazilië en Mexico
Sion opende de avond met een inspirerend tafelgesprek onder leiding van Fred van der Hoeven. Tijdens dit gesprek deelden Phalaenopsiskwekers Patrick van de Weijer van Ecoflora en Rogelio Olascoaga van Chiltepec hun inzichten over de markt en bedrijfsvoering in Brazilië en Mexico. Daarnaast kregen de aanwezigen de kans om de 200 verschillende soorten Phalaenopsis te bewonderen van Sion Young Plants, waaronder de Top Models, New Arrivals en Testrassen. Ook bracht het gloednieuwe Trend Lab de bezoekers een bron van inspiratie en nieuwe ideeën.

 

Sion’s Flower Dinnershow
Tijdens ‘Sion’s Flower Dinnershow’ zorgde Sion Young Plants voor een verrassende ervaring voor haar klanten met entertainmentshow van dans en zang. Tussen de acts door werd er een hoogwaardig vijfgangendiner uitgeserveerd. Het publiek bestond uit een divers gezelschap, waaronder kwekers, handelaars en andere vakgenoten, wat resulteerde in boeiende en inspirerende gesprekken tussen alle aanwezigen.

 

Gerealiseerd door
James Dance: show en entertainment
SMAAK&MEER: diner/ catering
Trefzeker: opbouwen & bediening
Ende Systems: techniek, licht en geluid
Sand & Spijker: aankleding en styling

Sion maakt gebruik van functionele cookies die ervoor zorgen dat de website naar behoren functioneert. We slaan anoniem statistieken op in Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers onze website gebruiken. Voor meer informatie zie ons privacy statement.