Nieuws

Orchidee-marketeers werken aan video skills tijdens ‘Sion Marketeers Meet Up

Twintig marketeers – allen werkzaam voor phalaenopis-kwekers – kwamen donderdagmiddag bij elkaar om te werken aan hun video skills en camera confidence. Video expert Pelpina Trip nam de deelnemers mee in de wereld van camera en video. ‘Blijf dicht bij jezelf, begin klein en zoek uit waar je kijker op zit te wachten’, was de boodschap van Trip. Daarnaast gaf zij de gasten tips en tricks welke apps goed werken voor het bewerken van video’s en welke ‘special effects’ je kunt gebruiken.

De focus van deze training lag vooral op het maken van doelgerichte en dynamische video’s, daarna gingen de marketeers zelf aan de slag met het maken van video’s in het Sion Trend Lab.  Ook  was er een inspirerende tour langs drie trendpresentaties in het Sion Trend Lab waar speciaal voor de ‘Sion Open’ een opvallend nieuwe trend aan was toegevoegd: Orchid Party Planet, Dit thema is een beetje rebels, over de top met vooral veel ‘fun & fantasy’. Kleurrijke en feestelijke orchideeën passen in alle ‘happy moments’ van het dagelijks leven.

Jaarrond trends in Sion Trend lab

De Phalaenopsis continu vernieuwen, is de missie van Sion. Niet alleen op het gebied van raseigenschappen, maar ook op het gebied van marketing. ‘In het Sion Trend Lab op ons bedrijf inspireren we jaarrond kwekers en hun klanten met nieuwste rassen, trends en concepten. Samen kunnen we de consument blijven verrassen en de phalaenopsis gewild houden’, aldus Maarten Huisman.

Sion maakt gebruik van functionele cookies die ervoor zorgen dat de website naar behoren functioneert. We slaan anoniem statistieken op in Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers onze website gebruiken. Voor meer informatie zie ons privacy statement.