Nieuws

Phalaenopsis Yvion
steelt de show!

In de nieuwste campagne, die nu op de gevel van orchideeën veredelaar Sion prijkt, is een glansrol weggelegd voor de sprankelend witte midiflora Phalaenopsis Yvion by Sion.

In een ‘flashy’ en in het oog springende setting sprankelt de witte bloem je tegemoet. Al jaren is het bedrijf fameus vanwege de opvallende uitingen die vaak een link naar fashion hebben. “Orchideeën en fashion gaan feilloos samen, dat laten we graag zien in onze campagnes”, aldus Eric Moor. “Het is ook niet geheel toevallig dat er nu is gekozen een witte variëteit centraal te zetten; de kleur staat voor vrede, onschuld en werkt kalmerend. Iets wat we in deze onrustige tijden allemaal kunnen gebruiken.”

De nieuwste Sion campagne is gefotografeerd door Mathilde Karrèr die onder andere werkte aan de ‘The Green Gallery’ van Bloemenbureau Holland en aan diverse campagnes van Victor & Rolf.

Phalaenopsis Orchidee Yvion mathilde karrer

Sion maakt gebruik van functionele cookies die ervoor zorgen dat de website naar behoren functioneert. We slaan anoniem statistieken op in Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers onze website gebruiken. Voor meer informatie zie ons privacy statement.